ANTALYA ŞUBE OCAK DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ BASIN BİLDİRİSİ
Demir parmaklıklar arkasında tutuklu bulunan gazetecilerimizin özgürlüklerine kavuşacakları, ifade özgürlüğünün suç olmadığı, çok sesliliğin ise bir kıvanç vesilesi sayıldığı daha demokratik ve daha aydınlık günler için umudumuzu kaybetmeyeceğiz.
10 OCAK DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ
BASIN BİLDİRİSİ
10.03.2013
Çalışma koşulları en ağır, en riskli mesleklerden biri olan gazetecilik mesleğini inanç ve özveri ile icra eden tüm basın mensuplarının 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü‘nü kutlarım.
Siz aktif olarak görevinin başında olan ve mesleğini icra ederken pek çok zorlukla mücadele etmek durumunda kalan basın mensuplarının çalışma koşullarının daha iyiye gideceğine olan inancımız tamdır.
Demir parmaklıklar arkasında tutuklu bulunan gazetecilerimizin özgürlüklerine kavuşacakları, ifade özgürlüğünün suç olmadığı, çok sesliliğin ise bir kıvanç vesilesi sayıldığı daha demokratik ve daha aydınlık günler için umudumuzu kaybetmememiz gerektiğini Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak, temsil etmekte olduğum meslek kuruluşum ve şahsım adına bir kez daha siz değerli basın mensupları ve kamuoyu ile paylaşırım.
Saygılarımla.
Teoman AKÇALI
TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI
ANTALYA ŞUBESİ 10. DÖNEM YÖNETİM KURULU BAŞKANI
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:43291
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:41941
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38485
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:37455
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:35306
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34515
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:33196
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:31065
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:27537
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:26515