ÇALIŞMA RAPORU | RUHSAT SÜREÇLERİNİN HIZLANDIRILMASI İLE İLGİLİ ÇALIŞMA RAPORU SUNULDU.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi’ni temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Zehra ÇAKIR katılım göstermiştir. Söz konusu toplantıda konu ile ilgili tüm taraflar görüş ve önerilerini aktardı.
ÇALIŞMA RAPORU | RUHSAT SÜREÇLERİNİN HIZLANDIRILMASI İLE İLGİLİ ÇALIŞMA RAPORU SUNULDU.26 Eylül 2024 tarihinde BTSO’da ruhsat çalışma süreçleri ile ilgili çalışma raporu sunuldu. Ruhsat süreçlerinde var olan sorunların belirlenebilmesi ve sürecin hızlandırılması ile ilgili BTSO öncülüğünde akademik odalar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri bir araya gelerek uygulama birliğini sağlamak amacıyla bir süredir devam eden bu çalışmanın sonucu oluşan rapor paylaşılarak, atılacak adımlar kararlaştırıldı.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi’ni temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Zehra ÇAKIR katılım göstermiştir. Söz konusu toplantıda konu ile ilgili tüm taraflar görüş ve önerilerini aktardı.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası
Bursa Şubesi
4. Dönem Yönetim Kurulu
Okunma Sayısı: 273
Fotoğraf Galerisi
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:43122
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:41792
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38404
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:37398
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:35240
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34489
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:33159
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:31033
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:27057
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:26166