DÜNYADAN KURAKÇIL PEYZAJ ÖRNEKLERİ ve YAKLAŞIMLARI
Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi işbirliği ile 26 Temmuz 2024 tarihinde saat 14:00 ‘de çevirimiçi olarak Peyzaj Yüksek Mimarı Aslı Ergen sunumu ile Dünyadan Kurakçıl Peyzaj Örnekleri ve Yaklaşımları Semineri gerçekleştirilmiştir.
Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi işbirliği ile 26 Temmuz 2024 tarihinde saat 14:00 ‘de çevirimiçi olarak Peyzaj Yüksek Mimarı Aslı Ergen sunumu ile Dünyadan Kurakçıl Peyzaj Örnekleri ve Yaklaşımları Semineri gerçekleştirilmiştir.Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Fırat Erkal’a, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü ve aynı zamanda Kurakçıl Peyzaj Seminerleri Program Yürütücümüz İbrahim Irmak’a işbirlikleri ve mesleğe koydukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Kurakçıl peyzaj etkinlikleri içinde uyumlu çalıştığımız tüm KTK müdürlüğü personeli arkadaşlara çok teşekkür ederiz.
Dünyadan Kurakçıl Peyzaj Örnekleri ve Yaklaşımları sunumu için Peyzaj Yüksek Mimarı Aslı Ergen ‘e teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası
16. Dönem Antalya Şubesi
Okunma Sayısı: 527
Fotoğraf Galerisi
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:42408
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:41219
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38050
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:37110
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:34988
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34333
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:32960
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:30844
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:25303
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:24804