EGE TV "SEKTÖR" PROGRAMI
13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü ve Peyzaj Mimarlığı Öğretiminin 42. Yılı etkinlikleri kapsamında, 14 Mayıs 2010 tarihinde Ege TV 'de "Sektör" isimli program yayınlanmıştır. Programa EÜZF Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı ve EÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Bülent Özkan ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erhan V. Küçükerbaş katılmışlardır.
13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü ve Peyzaj Mimarlığı Öğretiminin 42. Yılı etkinlikleri kapsamında, 14 Mayıs 2010 tarihinde Ege TV ‘de "Sektör" isimli program yayınlanmıştır. Programa EÜZF Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı ve EÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Bülent Özkan ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erhan V. Küçükerbaş katılmışlardır.
Prof. Dr. Özkan programda Peyzaj Mimarlığı mesleğinin gelişimi ve Peyzaj Mimarlığı eğitimi ile ilgili konularda kamuoyuna bilgiler vermiştir. Prof. Dr. Küçükerbaş ise Peyzaj Mimarlığı Derneğinden Odalaşma sürecine ve Peyzaj Mimarları Odasının bugüne gelinceye kadar ki seyri hakkında bilgiler vermiş ayrıca İzmir ilçe belediyeleri ile olan protokol çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirmiştir.
Bu program Mesleğimizin tanıtımı ve kamuoyunca bilinilirliğinin artması konusunda son derece faydalı olmuştur.
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:44035
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:42958
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38843
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:38086
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:35592
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34609
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:33373
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:31219
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:29993
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:28562