ETKİNLİK | 2. İSTANBUL, PEYZAJ, PEYZAJ MALZEMELERİ, SÜS BİTKİLERİ, PARK VE BAHÇELER FUARI'NA KATILIM SAĞLANDI.
Söz konusu gezide Genel Başkanımız Sn. Yasin OTUZOĞLU ve Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Fulya AKFİDAN SEVİM bir araya gelerek sektör hakkında önemli konulara değindiler.
ETKİNLİK | 2. İSTANBUL, PEYZAJ, PEYZAJ MALZEMELERİ, SÜS BİTKİLERİ, PARK VE BAHÇELER FUARI`NA KATILIM SAĞLANDI.
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi`nin araç sponsorluğu ile 16 Kasım 2023 tarihinde 2. İstanbul Peyzaj, Peyzaj Malzemeleri, Süs Bitkileri, Park ve Bahçeler Fuarı`na meslektaşlarımız, Bursa Teknik Üniversitesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi PMOGenç öğrencilerimizle beraber günü birlik inceleme ve değerlendirme gezisi gerçekleştirildi.
Söz konusu gezide Genel Başkanımız Sn. Yasin OTUZOĞLU ve Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Fulya AKFİDAN SEVİM bir araya gelerek sektör hakkında önemli konulara değindiler.
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi`ne katkıları için teşekkür ederiz.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi
3. Dönem Yönetim Kurulu
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:43122
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:41792
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38404
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:37398
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:35240
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34489
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:33159
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:31033
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:27057
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:26166