İKLİM VE KÜLTÜR SÖYLEŞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi olarak; İklim Değişikliği komisyonu kapsamında gerçekleştirdiğimiz "İklim ve Kültür" konulu söyleşimizi 21 Mart 2024 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirdik.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi olarak; İklim Değişikliği komisyonu kapsamında gerçekleştirdiğimiz "İklim ve Kültür" konulu söyleşimizi 21 Mart 2024 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirdik.
Şube II. Başkanımız Sn. Nilüfer BİRİNCİ`nin moderatörlüğü ve konuk konuşmacımız Sn. Ceylan BELEK OMBREGT`in sunumu ile gerçekleşen söyleşimizde; günümüz iklim değişiklikleri göz önüne alınarak, Peyzaj Mimarlığı meslek disiplininde tasarım ve uygulamaların nasıl hayata geçirebileceği, dünyadan örneklemelerle aktarılmış olup, katılımcılarımızın soru cevapları ile söyleşimiz tamamlanmıştır.
Meslektaşımız ve konuk konuşmacımız Sn. Ceylan BELEK OMBREGT`e ve söyleşimize katılım sağlayan tüm üye ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası
İstanbul Şubesi
15.Dönem Yönetim Kurulu
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:43193
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:41852
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38441
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:37419
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:35270
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34503
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:33175
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:31049
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:27296
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:26326