İZMİR KENT'S SEMPOZYUMU "KENT YAŞAMI" 23 ŞUBAT 2007
Sempozyumda "Kent Yaşamını Renklendirmek" oturumuna konuşmacı olarak Oda Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ayşegül Oruçkaptan katıldı.
Sürekli gelişen ve değişen dünyamızda daha yaşanılası kentler için neler yapabileceğimizi anlatmak, Hayatımızı ve kentlerimizi tehdit eden küresel ısınma ve iklim değişiklikleri ve diğer doğal afetlere yönelik yerel yönetimlerin izledikleri politikaların neler olduğunu paylaşmak, Afetlerin yaşanmaması için alınması gereken önlemler, teknolojik açıdan yapılabilecekleri anlatmak, Değişen kent yaşamındaki ihtiyaçların karşılanması için yerel yönetimlere önerilerde bulunmak, Kent yaşamının sosyal yönünü ve bu sosyal yaşantıda yerel yönetimlerin katkısını anlatmak amacıyla düzenlenen İzmir Kent‘s Fuarı kapsamındaki Kent‘ss Sempozyumunda PMO Başkanı Ayşegül ORUÇKAPTAN konuşmacı olarak yer aldı.
Sn. Ayşegül ORUÇKAPTAN konuşmasında; Kentlerde Peyzaj Mimarlığı, Peyzaj Planlamada Dicle Vadisi ve Diyarbakır öreneği, Dicle Vadisi Peyzaj Planlama, Kentsel Tasarım ve Mimari Proje Yarışmasının açılma amaçları ve Odamız ve peyzaj mimarlığı açısından önemini açıklayıcı bilgilere yer verdi.
ORUÇKAPTAN, Sempozyumun ardından Fuarda PMO İzmir Şube standını ziyaret etti.
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:43102
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:41768
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38386
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:37378
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:35236
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34483
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:33151
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:31029
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:26985
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:26109