T.C. BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SN. MAKSUDE GÖNÜL SAK 26 ŞUBAT 2016 TARİHİNDE ZİYARET EDİLDİ
Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Maksude Gönül SAK, Şubemizi temsilen şube saymanımız Sn. Doğan AYDIN, yönetim kurulu asil üyemiz, Sn. Dilek TAŞYUMRUK ve yedek üyemiz Sn. Dilek YÜRÜK tarafından ziyaret edildi.
Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Maksude Gönül SAK, Şubemizi temsilen şube saymanımız Sn. Doğan AYDIN, yönetim kurulu asil üyemiz, Sn. Dilek TAŞYUMRUK ve yedek üyemiz Sn. Dilek YÜRÜK tarafından ziyaret edildi.
Gerçekleştirilen ziyarette; öncelikle 5 Haziran 2014 tarihinde 59 no`lu karar ile Büyükçekmece ilçesinin sınırlarında yapılacak olan tüm inşaatlarda, inşaat ruhsatı verilmeden önce "Bahçe Düzenleme Projesi" istenilmesi hususunda, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Maksude Gönül SAK‘ı ve Park ve Bahçeler Müdürü Sn. Nevin ERDOĞAN`a hassasiyetlerinden dolayı İstanbul Şube Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimizi ilettik.
Belediye ve odamızın arasında düzenlenecek olan protokol, mesleki tanınırlılığımızın arttırılması ve bu husustaki çalışmaların gerekliliği için bir kez daha vurgulandı.
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:43223
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:41873
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38452
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:37425
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:35279
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34507
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:33178
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:31053
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:27358
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:26370