T.C. FATİH BELEDİYE BAŞKANI SN. MEHMET ERGÜN TURAN MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi olarak; T.C Fatih Belediye Başkanı Sn. Mehmet Ergün TURAN makamında ziyaret edildi.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi olarak; T.C Fatih Belediye Başkanı Sn. Mehmet Ergün TURAN makamında ziyaret edildi.
Şubemizi temsilen; Şube Başkanımız Sn. Murat ÇELİK ile Yönetim Kurulu Asil üyelerimiz Sn. Korkmaz ÇAKAR ve Sn. Nilüfer BİRİNCİ`nin katılım sağladığı ziyarette, "İstanbul Kent Peyzajının Korunması, Geliştirilmesi, Nitelikli Açık Ve Yeşil Alan Planlaması İçin İş Birliği Protokolü" ile kamuda görev alan peyzaj mimarlarının durumu hakkında görüşüldü.
T.C Fatih Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürü olan meslektaşımız Sn. Bayram KENDİRLİGİL`in de katılım sağladığı ziyarette, mesleki olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
T.C Fatih Belediye Başkanı Sn. Mehmet Ergün TURAN`a ve meslektaşımız Sn. Bayram KENDİRLİGİL`e göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz.
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:43193
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:41852
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38441
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:37419
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:35270
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34503
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:33175
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:31049
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:27296
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:26326