TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI İSTANBUL ŞUBESİ PMOGENÇ İSTANBUL T-SHIRT TASARIM YARIŞMASI HK.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul şubesi olarak Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 101. Yılında, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı"nda gençlerimize kendilerini sembolize edecek olan tasarımı yapma fırsatı vermek istiyoruz. Bu amaçla gençlerimizden PMO Genç İstanbul Topluluğu etkinliklerinde kullanılmak üzere PMO Genç İstanbul'a özgü ve özgün grafik dili olan bir T-shirt tasarlamalarını beklemekteyiz.
PMO Genç 2006 senesinde TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından Peyzaj Mimarları Odası`nın genç üye kolu olarak kurulmuştur. TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul şubesi 13. Yönetim kurulu şube bünyesinde bulunan ve öğrenci üyelerden oluşan PMO genç topluluğunu canlandırmak ve geleceğin meslektaşlarını buluşturmak için yeni bir yapılanma içine girmiştir.
İstanbul`da 4 farklı üniversitede peyzaj mimarlığı ve kentsel tasarım bölümleri bulunmakta ve bu bölümlere her yıl 150`den fazla yeni öğrenci katılmaktadır. İstanbul`da toplamda en az 600 peyzaj mimarlığı lisans öğrencisi bulunmakta ve öğrenci yoğunluğu bakımından ilk sırada yer almaktadır. Bu öğrencileri geleceğin meslektaşları olarak gördüğümüz için odamız PMO Genç yapılanmasında örgütlemek, onlara kendilerini ve mesleği geliştirmek için inisiyatif vermek en temel amaçlarımızdandır.
Sürecin bir parçası olarak TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi 13. Yönetim kurulu Pandemi sürecinin bitmesini takiben düzenlemek istediği büyük öğrenci buluşmalarında ve etkinliklerinde kullanmak üzere yenilikçi, bilinçlendirici, birleştirici ve İstanbul`a özgü bir simge arayışı içerisindedir. Bu yüzden TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul şubesi olarak Atatürk`ün Samsun`a çıkışının 101. Yılında, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı"nda gençlerimize kendilerini sembolize edecek olan tasarımı yapma fırsatı vermek istiyoruz. Bu amaçla gençlerimizden PMO Genç İstanbul Topluluğu etkinliklerinde kullanılmak üzere PMO Genç İstanbul`a özgü ve özgün grafik dili olan bir T-shirt tasarlamalarını beklemekteyiz.
Katılım sağlamak isteyen öğrenci üyelerimizin, ekte yer alan anket formunu doldurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
Yarışma şartnamesi için Tıklayınız.
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası
İstanbul Şubesi
13. Dönem Yönetim Kurulu
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI
/2007
Okunma Sayısı:43193
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI
/2010
Okunma Sayısı:41852
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ
/2007
Okunma Sayısı:38441
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI
/2007
Okunma Sayısı:37419
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM
/2006
Okunma Sayısı:35270
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
/2008
Okunma Sayısı:34503
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ
/2011
Okunma Sayısı:33175
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI
/2009
Okunma Sayısı:31049
-
Plansız Alanlar Imar Yönetmeliği
/2006
Okunma Sayısı:27296
-
6831 Sayılı Orman Kanunu
/2006
Okunma Sayısı:26326